ГоловнаДайджест новин законодавства та практикиПідприємництво і правоДодаткові пояснення та копії документів при зупиненні реєстрації ПН/РК повторно до отримання рішення подавати не потрібно

Додаткові пояснення та копії документів при зупиненні реєстрації ПН/РК повторно до отримання рішення  подавати не потрібно

Фіскали зазначають: чинним законодавством не передбачено подання додаткових письмових пояснень та/або копій документів стосовно підтвердження інформації, зазначеної у ПН/РК, реєстрацію яких зупинено, у тому числі якщо платником вже подані відповідні документи на розгляд комісії, але рішення ще не прийняте.

Водночас, рішення комісії регіонального рівня про відмову в реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН може бути оскаржено в адміністративному або судовому порядку, а рішення комісії центрального рівня може бути оскаржено у судовому порядку.

  

Підкатегорія «ЗІР» 101.17

Людський капітал

Це наявний у кожного запас знань, навичок, мотивацій. Інвестиціями в нього можуть бути освіта, накопичення професійного досвіду, охорона здоров'я, географічна мобільність, пошук інформації.

Гері Стенлі Беккер, американський економіст, лауреат Нобелівської премії 1992 р.